Ris, ros og klager

Føler du, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os? Så er du mere end velkommen til, at fortælle os det - så ved vi at vi er på rette vej.

Hvis du derimod er utilfreds med den service eller behandling du har fået hos os, så må du meget gerne skrive til os. Hos Dan Exchange er din oplevelse som kunde det vigtigste, og derfor er din tilbagemelding væsentlig.

I Dan Exchange forsøger vi hele tiden at forbedre os, og du kan hjælpe os med at blive bedre.

 

 

Sådan behandles din klage

 

Hos Dan Exchange er kunderne det vigtigste, og har du som kunde haft en dårlig oplevelse vil vi gøre alt hvad vi kan for at rette op det.

Sender du en klage til os gennem vores kontaktformular her på siden, modtages den af vores klageansvarlig, Manal Karanbach, som herefter undersøger sagen nærmere og kontakter evt. Den afdeling det skulle vedrøre for at få indblik i situationen.

Din klage vil herefter blive behandlet af vores klageansvarlig i samarbejde med den pågældende, i forsøg på at finde en løsning på problemet.

Du vil selvfølgelig blive informeret lige så snart, vi har et fyldestgørende svar til dig – der kan dog gå op til 5 arbejdsdage.